HRV   ENG   ITA   DEU

O NAMA...

Veliki smo zaljubljenici otoka Cresa i Lošinja. Prije 25 godina smo počeli dolaziti s obitelji kao turisti ljeti, a zatim sve češće izvan sezone, da bismo se i trajno nastanili u Malom Lošinju.

U toku jedne od brojnih šetnji po starim putevima otoka Cresa naišli smo na ruševinu kuće koja nas je oduševila svojom lokacijom, a koja nas i danas ostavlja bez daha, na osami, okružena netaknutom prirodom i s pogledom na morsko plavetnilo, Velebit i otoke. To je mjesto Verin na otoku Cresu.

Neizmjerno smo sretni što ovo mjesto možemo dijeliti sa zaljubljenicima u jedinstveni mediteranski krajolik, kao što smo i mi, te da ju posjećuju oni koji su nadahnuti mirom i spokojem koje ovo mjesto daje svojim mirisima, bojama, samo uz povremene posjete srna, jelena, ili stada ovaca.  

PČELARSTVO

Posljednjih desetak godina nadahnutost prirodom i početni hobi urodili su razvojem pčelinjaka koji sada broji tridesetak košnica. U okruženju netaknutom, potpuno čistom i nezagađenom prirodom proizvodimo med od kadulje i ostalog mediteranskog bilja vrhunske kvalitete.